Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen'

Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen'

Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen' Over de Ajax-speler Răzvan Marin zijn de meningen aan tafel bij Veronica Inside verdeeld. Als Jan Boskamp serieus vertelt dat de grootste kwaliteit van Marin lopen is, kan hij rekenen op een lachende en grappende René van der Gijp, zo is te zien in bovenstaande video. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Heren Veronica Inside dolenthousiast over Feyenoorder Ié Bekijk deze video » Johan Derksen wil tv-programma met Bas Nijhuis en Ellie Lust Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen'

Over de Ajax-speler Răzvan Marin zijn de meningen aan tafel bij Veronica Inside verdeeld. Als Jan Boskamp serieus vertelt dat de grootste kwaliteit van Marin lopen is, kan hij rekenen op een lachende en grappende René van der Gijp, zo is te zien in bovenstaande video.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV