Johan Derksen: ‘Art Rooijakkers is niet te redden’

Johan Derksen: ‘Art Rooijakkers is niet te redden’

Johan Derksen: ‘Art Rooijakkers is niet te redden’ Johan Derksen is niet te spreken over Art Rooijakkers als gespreksleider. Ze bespreken de ‘altijd blije’ Erica Terpstra, die deze week zijn sidekick was bij Zomer Met Art. “Wie je er ook naast zet, Art Rooijakkers is niet te redden”, aldus Derksen in bovenstaande video. ‘Art moet geen gesprekken leiden’Er is niet zo veel mis met die jongen”, gaat Derksen verder. Hij vindt het een goede, vriendelijke jongen met een prettige uitstraling. Ook zijn vrouw is erg leuk volgens Johan. “Maar hij heeft het niet als gespreksleider. Dat moet hij ook niet doen.” Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Art Rooijakkers neemt Van der Vorst ziet sterren over: "Ik hoop op Bruce Springsteen" Bekijk deze video » Jan Boskamp: 'Grootste kwaliteit Ajax-speler Marin is lopen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Johan Derksen: ‘Art Rooijakkers is niet te redden’

Johan Derksen is niet te spreken over Art Rooijakkers als gespreksleider. Ze bespreken de ‘altijd blije’ Erica Terpstra, die deze week zijn sidekick was bij Zomer Met Art. “Wie je er ook naast zet, Art Rooijakkers is niet te redden”, aldus Derksen in bovenstaande video.

‘Art moet geen gesprekken leiden’
Er is niet zo veel mis met die jongen”, gaat Derksen verder. Hij vindt het een goede, vriendelijke jongen met een prettige uitstraling. Ook zijn vrouw is erg leuk volgens Johan. “Maar hij heeft het niet als gespreksleider. Dat moet hij ook niet doen.”

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: ‘Art Rooijakkers is niet te redden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV