'Jan Smit en Dionne Stax presenteren samen Eurovisie Songfestival'

'Jan Smit en Dionne Stax presenteren samen Eurovisie Songfestival'

'<em>Jan Smit</em> en <em>Dionne Stax</em> presenteren samen Eurovisie Songfestival' Eva Jinek praat met haar gasten over het afscheid van Dionne Stax bij het NOS Journaal als het onderwerp verschuift naar de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Carlo Boszhard: "Dionne gaat natuurlijk het songfestival doen, dat is duidelijk." Of toch Eva Jinek?Carlo is vrij zeker van zijn zaak: "Je hebt Jan Smit en daar moet je iemand naast gaan zetten. Het is een AVROTROS-feestje. Ze gaan niet vragen of Martijn Krabbé of Chantal Janzen komt." Angela de Jong zegt vervolgens dat ze Eva nog altijd niet uitsluit als host van het evenement waarna het aanwezige publiek luid begint te klappen. Bekijk het hele fragment hierboven. Wat vindt jij? Dionne of Eva naast Jan Smit? Reageer hieronder in de comments! Bekijk ook Carlo Boszhard over nieuwe tv-seizoen: "Het wordt oorlog met de kijker als winnaar" Bekijk deze video »
TV :
'Jan Smit en Dionne Stax presenteren samen Eurovisie Songfestival'

Eva Jinek praat met haar gasten over het afscheid van Dionne Stax bij het NOS Journaal als het onderwerp verschuift naar de presentatie van het Eurovisie Songfestival. Carlo Boszhard: "Dionne gaat natuurlijk het songfestival doen, dat is duidelijk."

Of toch Eva Jinek?
Carlo is vrij zeker van zijn zaak: "Je hebt Jan Smit en daar moet je iemand naast gaan zetten. Het is een AVROTROS-feestje. Ze gaan niet vragen of Martijn Krabbé of Chantal Janzen komt." Angela de Jong zegt vervolgens dat ze Eva nog altijd niet uitsluit als host van het evenement waarna het aanwezige publiek luid begint te klappen. Bekijk het hele fragment hierboven. Wat vindt jij? Dionne of Eva naast Jan Smit? Reageer hieronder in de comments!

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 'Jan Smit en Dionne Stax presenteren samen Eurovisie Songfestival' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV