Beste Zangers: Jan Smit noemt Henk Poort de nestor van de groep

Beste Zangers: Jan Smit noemt Henk Poort de nestor van de groep

<em>Beste Zangers</em>: Jan Smit noemt <em>Henk Poort</em> de nestor van de groep Het repertoire van musicalster Henk Poort staat vanavond centraal in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De andere deelnemers en presentator Jan Smit blikken vooruit: "Henk is de nestor, de ome Henk van de groep. Hij is ook de oudste", aldus Smit. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Bekijk de intro van nieuw seizoen Beste Zangers 2019 Bekijk deze video » Rolf Sanchez werd gek toen hij mee mocht doen aan De Beste Zangers Bekijk deze video » Tim Akkerman had het zwaar tijdens Beste Zangers 2019 Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Jan Smit noemt Henk Poort de nestor van de groep

Het repertoire van musicalster Henk Poort staat vanavond centraal in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beste Zangers. De andere deelnemers en presentator Jan Smit blikken vooruit: "Henk is de nestor, de ome Henk van de groep. Hij is ook de oudste", aldus Smit. Bekijk de beelden hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Jan Smit noemt Henk Poort de nestor van de groep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV