Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney

Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney

Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney Disney maakte veel speculatie los bij fans door een 'secret Disney project' op het schema van hun tweejaarlijkse evenement D23 in Anaheim te vermelden. Uiteindelijk bleek het te gaan om een originele documentaire over het leven en het werk bij Disney, genaamd One Day at Disney. Hoe is het om te werken in de Disney parken als Animal Kingdom en Tokyo Disney Sea, als imagineer, animator, talkshowhost, bouwer of castmember? Je ziet het in deze documentaire. Bekijk hier alles over Disney+. Ontketenen Disney+ en Apple TV Plus een streamingoorlog met Netflix? Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney

Disney maakte veel speculatie los bij fans door een 'secret Disney project' op het schema van hun tweejaarlijkse evenement D23 in Anaheim te vermelden. Uiteindelijk bleek het te gaan om een originele documentaire over het leven en het werk bij Disney, genaamd One Day at Disney. Hoe is het om te werken in de Disney parken als Animal Kingdom en Tokyo Disney Sea, als imagineer, animator, talkshowhost, bouwer of castmember? Je ziet het in deze documentaire.

Bekijk hier alles over Disney+.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Disney's geheime project: One Day at Disney of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV