Schiphol-personeel maakt zich zorgen over gezondheid

Schiphol-personeel maakt zich zorgen over gezondheid

<em>Schiphol-personeel</em> maakt zich zorgen over gezondheid Vakbond FNV vraagt zich af of Schiphol wel een gezonde werkomgeving is voor de medewerkers, zo is te zien op beelden van EenVandaag. Campagneleider Joost van Doesburg: "Je krijgt steeds meer berichten van de mensen die tussen de vliegtuigen werken, dat ze zich zorgen maken om hun gezondheid. Ze zien collega's ziek worden." Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Chateau Meiland: grote paniek Martien tijdens autorit Bekijk deze video » Heftig: mensenhaai volgt surfers in Californië Bekijk deze video »
TV :
Schiphol-personeel maakt zich zorgen over gezondheid

Vakbond FNV vraagt zich af of Schiphol wel een gezonde werkomgeving is voor de medewerkers, zo is te zien op beelden van EenVandaag. Campagneleider Joost van Doesburg: "Je krijgt steeds meer berichten van de mensen die tussen de vliegtuigen werken, dat ze zich zorgen maken om hun gezondheid. Ze zien collega's ziek worden." Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schiphol-personeel maakt zich zorgen over gezondheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV