Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje

Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje

Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje Wout Poels zou in eerste instantie de Spaanse etappekoers Ronde van Spanje niet rijden, maar voelt zich zo goed dat hij bij INEOS aangaf hem toch te willen rijden. Eerder deze week meldde hij zijn aspiraties aan de ploegleiders: “Ik vroeg vorige week vrijdag aan het team of ik de Vuelta mocht rijden. Maandag wist ik het zeker." De Nederlandse renner heeft zelfs klassementsambities, zo meld hij bij Eurosport. “We gaan het proberen, maar de eerste week is al heel erg zwaar. We zullen meteen weten of een klassement mogelijk is. Anders probeer ik een etappe te winnen.” Bekijk hier alles over de Ronde van Spanje. Bekijk hier waar je de Ronde van Spanje live op tv kunt zien. Wout Poels wint koninginnenrit Criterium du Dauphiné Bekijk deze video » Mike Teunissen wint Ronde van Boxmeer, Kruijswijk derde Bekijk deze video »
Wielrennen :
Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje

Wout Poels zou in eerste instantie de Spaanse etappekoers Ronde van Spanje niet rijden, maar voelt zich zo goed dat hij bij INEOS aangaf hem toch te willen rijden.

Eerder deze week meldde hij zijn aspiraties aan de ploegleiders: “Ik vroeg vorige week vrijdag aan het team of ik de Vuelta mocht rijden. Maandag wist ik het zeker."

De Nederlandse renner heeft zelfs klassementsambities, zo meld hij bij Eurosport. “We gaan het proberen, maar de eerste week is al heel erg zwaar. We zullen meteen weten of een klassement mogelijk is. Anders probeer ik een etappe te winnen.”

Bekijk hier alles over de Ronde van Spanje. Bekijk hier waar je de Ronde van Spanje live op tv kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV