Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (troostfinale heren)

Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (troostfinale heren)


Live: EK Hockey (heren) Nederland - Duitsland


De Nederlandse heren wisten afgelopen donderdag (22 augustus) niet door te dringen tot de finale van het EK Hockey. Ze verloren met 3-4 van Spanje en moeten dus zaterdag (24 augustus) om 18.00 uur de troostfinale spelen tegen Duitsland.

Bekijk hier de livestream van de EK Hockey finale Nederland - Duitsland.

De mannen wonnen in de groepsfase van het EK al eens van Duitsland (2-3). De Duitsers gingen in hun halve finale met 2-4 onderuit tegen het Belgische mannenteam.

Bekijk hieronder hoe de spelers en coach van het Nederlandse mannenteam reageren op het verlies tegen Spanje. Klik bovenin naar de livestream van Engeland - Nederland, die om 17:55 uur start.

Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (troostfinale heren) Live: EK Hockey (heren) Nederland - Duitsland De Nederlandse heren wisten afgelopen donderdag (22 augustus) niet door te dringen tot de finale van het EK Hockey. Ze verloren met 3-4 van Spanje en moeten dus zaterdag (24 augustus) om 18.00 uur de troostfinale spelen tegen Duitsland. Bekijk hier de livestream van de EK Hockey finale Nederland - Duitsland. Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons Bekijk deze video » De mannen wonnen in de groepsfase van het EK al eens van Duitsland (2-3). De Duitsers gingen in hun halve finale met 2-4 onderuit tegen het Belgische mannenteam. Bekijk hieronder hoe de spelers en coach van het Nederlandse mannenteam reageren op het verlies tegen Spanje. Klik bovenin naar de livestream van Engeland - Nederland, die om 17:55 uur start. EK Hockey mannen: Nederland naar halve finales na 6-0 zege op Schotland Bekijk deze video » EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 Bekijk deze video »
Hockey :
Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (troostfinale heren)
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (troostfinale heren) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV