Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons

Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons

Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons De Nederlandse hockeymannen hebben zaterdag (24 augustus) Duitsland verslagen in de troostfinale van het EK Hockey. Daarmee hebben ze een bronze medaille veroverd. Nederland, dat in de halve finales met 4-3 had verloren van Spanje, toonde zich veel effectiever dan de Duitsers. Er werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen. Bjorn Kellerman, Mirco Pruyser, Jeroen Hertzberger en Mink van der Weerden waren de doelpuntenmakers. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk hier de finale van het EK live. EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 Bekijk deze video » Livestream EK Hockey: België - Spanje (EK-finale) Bekijk deze video »
Hockey :
Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons

De Nederlandse hockeymannen hebben zaterdag (24 augustus) Duitsland verslagen in de troostfinale van het EK Hockey. Daarmee hebben ze een bronze medaille veroverd.

Nederland, dat in de halve finales met 4-3 had verloren van Spanje, toonde zich veel effectiever dan de Duitsers. Er werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen. Bjorn Kellerman, Mirco Pruyser, Jeroen Hertzberger en Mink van der Weerden waren de doelpuntenmakers.

Bekijk het fragment hierboven. Bekijk hier de finale van het EK live.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV