Livestream Vuelta (Ronde van Spanje): etappe 1 (ploegentijdrit)

Livestream Vuelta (Ronde van Spanje): etappe 1 (ploegentijdrit)


Live: Etappe 1 Vuelta (Ronde van Spanje)De Ronde van Spanje (ofwel Vuelta) is zaterdag begonnen. De eerste etappe is een ploegentijdrit over 13,4 kilometer.

Jumbo Visma is opnieuw de grote favoriet voor deze ploegentijdrit. Ze wonnen in de Ronde van Italië en de Ronde van Frankrijk de ploegentijdrit.

Bekijk hieronder het gehele parcours van de Ronde van Spanje 2019. Klik hierboven om de livestream van de etappe te bekijken.

Livestream Vuelta (Ronde van Spanje): etappe 1 (ploegentijdrit) Live: Etappe 1 Vuelta (Ronde van Spanje) Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) Bekijk deze video » Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): Samenvatting etappe 1 (ploegentijdrit) Bekijk deze video » De Ronde van Spanje (ofwel Vuelta) is zaterdag begonnen. De eerste etappe is een ploegentijdrit over 13,4 kilometer. Jumbo Visma is opnieuw de grote favoriet voor deze ploegentijdrit. Ze wonnen in de Ronde van Italië en de Ronde van Frankrijk de ploegentijdrit. Bekijk hieronder het gehele parcours van de Ronde van Spanje 2019. Klik hierboven om de livestream van de etappe te bekijken. Wout Poels verrassende kopman voor INEOS in Ronde van Spanje Bekijk deze video » Steven Kruijswijk over ploegentijdrit Ronde van Spanje: "Geen grote verschillen" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Livestream Vuelta (Ronde van Spanje): etappe 1 (ploegentijdrit)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream Vuelta (Ronde van Spanje): etappe 1 (ploegentijdrit) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV