Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje)

Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje)

Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) Team Jumbo Visma is rampzalig gestart in de Ronde van Spanje. De ploeg met favorieten Steven Kruijswijk en Primoz Roglic waren de grote favoriet voor de ploegentijdrit, maar kwamen ten val. Team Astana wint de etappe en leveren de eerste rode trui: Miguel Ángel López. Een flink stuk wegdek was op mysterieuze wijze halverwege de wedstrijd ineens nat. Ook de ploeg van Fabio Aru, team UAE, ging onderuit. Uiteindelijk was het groepje Jumbo-rijders (met Roglic en Kruijswijk) ongedeerd. Ook Deceunick-QuickStep glibberde, maar gleed niet weg. Bekijk hier alles over de Ronde van Spanje. Steven Kruijswijk over ploegentijdrit Ronde van Spanje: "Geen grote verschillen" Bekijk deze video »
Wielrennen :
Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje)

Team Jumbo Visma is rampzalig gestart in de Ronde van Spanje. De ploeg met favorieten Steven Kruijswijk en Primoz Roglic waren de grote favoriet voor de ploegentijdrit, maar kwamen ten val. Team Astana wint de etappe en leveren de eerste rode trui: Miguel Ángel López.

Een flink stuk wegdek was op mysterieuze wijze halverwege de wedstrijd ineens nat. Ook de ploeg van Fabio Aru, team UAE, ging onderuit. Uiteindelijk was het groepje Jumbo-rijders (met Roglic en Kruijswijk) ongedeerd. Ook Deceunick-QuickStep glibberde, maar gleed niet weg.

Bekijk hier alles over de Ronde van Spanje.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV