Livestream Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): etappe 2

Livestream Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): etappe 2


Live: Ronde van Spanje (Vuelta), etappe 2


Zaterdag is de Ronde van Spanje (ofwel Vuelta) weer begonnen. Deze zondag is het dan alweer tijd voor etappe 2.

Zaterdag won Team Astana de ploegentijdrit (eerste etappe) en daarom start Miguel Angel Lopez zondag in de eerste rode trui van de koers. Door een onverwachte natte plek lopen de renners van Jumbo Visma gisteren al 40 seconden achterstand op.

Bekijk hieronder een interview met Thomas de Gendt ter voorbereiding op etappe 2. Klik hierboven om de livestream van de etappe te bekijken.

Livestream Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): etappe 2 Live: Ronde van Spanje (Vuelta), etappe 2 Zaterdag is de Ronde van Spanje (ofwel Vuelta) weer begonnen. Deze zondag is het dan alweer tijd voor etappe 2. Zaterdag won Team Astana de ploegentijdrit (eerste etappe) en daarom start Miguel Angel Lopez zondag in de eerste rode trui van de koers. Door een onverwachte natte plek lopen de renners van Jumbo Visma gisteren al 40 seconden achterstand op. Bekijk hieronder een interview met Thomas de Gendt ter voorbereiding op etappe 2. Klik hierboven om de livestream van de etappe te bekijken. Rampzalige uitslag door val Team Jumbo Visma in Vuelta 2019 (Ronde van Spanje) Bekijk deze video » Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): Samenvatting etappe 1 (ploegentijdrit) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Livestream Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): etappe 2
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream Vuelta 2019 (Ronde van Spanje): etappe 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV