El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix

El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix

El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Er wordt al lang uitgekeken naar de Breaking Bad-film, en eindelijk zit deze eraan te komen. El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix. Jesse Pinkman keert terugEr is nog niet veel bekend over de film. Wel blijkt uit bovenstaande beelden dat Aaron Paul, die in Breaking Bad Jesse Pinkman speelde, te zien is in de film. Er is ook nog niets naar buiten gebracht over de rest van de castleden, of die een rol hebben in El Camino: A Breaking Bad Movie. Crystal MethDe populaire serie Breaking Bad was van 2008 tot 2013 te zien en draaide om Walter White. Een scheikundeleraar die crystal meth gaat verkopen om zijn gezin financieel te redden als hij te horen krijgt dat hij ernstig ziek is. El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix. Crystal meth rukt op in Nederland Bekijk deze video »
Film :
El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix

Er wordt al lang uitgekeken naar de Breaking Bad-film, en eindelijk zit deze eraan te komen. El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix.

Jesse Pinkman keert terug
Er is nog niet veel bekend over de film. Wel blijkt uit bovenstaande beelden dat Aaron Paul, die in Breaking Bad Jesse Pinkman speelde, te zien is in de film. Er is ook nog niets naar buiten gebracht over de rest van de castleden, of die een rol hebben in El Camino: A Breaking Bad Movie.

Crystal Meth
De populaire serie Breaking Bad was van 2008 tot 2013 te zien en draaide om Walter White. Een scheikundeleraar die crystal meth gaat verkopen om zijn gezin financieel te redden als hij te horen krijgt dat hij ernstig ziek is.

El Camino: A Breaking Bad Movie is vanaf 11 oktober te zien bij Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV