Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (EK finale dames)

Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (EK finale dames)


Live: Finale EK Hockey Nederland - Duitsland vanaf 16:00 uur


Zondag (25 augustus) spelen de Nederlandse hockeyvrouwen om 16:00 uur tegen Duitsland in de finale van het EK hockey in Antwerpen. Bekijk hierboven de livestream.

De dames kwamen niet lekker weg dit EK en speelde twee keer gelijk (tegen België en Spanje). Pas tegen Rusland kwamen de dames echt op gang: 14-0. Ook in de halve finale pakte ze uit met dikke cijfers: 8-0.

Bekijk hieronder een interview met de Nederlandse speelsters na de overwinning op Engeland (8-0). Klik bovenin naar de livestream van Nederland - Duitsland, die om 16.00 uur start.

Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (EK finale dames) Live: Finale EK Hockey Nederland - Duitsland vanaf 16:00 uur Zondag (25 augustus) spelen de Nederlandse hockeyvrouwen om 16:00 uur tegen Duitsland in de finale van het EK hockey in Antwerpen. Bekijk hierboven de livestream. De dames kwamen niet lekker weg dit EK en speelde twee keer gelijk (tegen België en Spanje). Pas tegen Rusland kwamen de dames echt op gang: 14-0. Ook in de halve finale pakte ze uit met dikke cijfers: 8-0. Bekijk hieronder een interview met de Nederlandse speelsters na de overwinning op Engeland (8-0). Klik bovenin naar de livestream van Nederland - Duitsland, die om 16.00 uur start. EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland: 14-0 Bekijk deze video » Nederlandse hockeymannen verslaan Duitsland en pakken brons Bekijk deze video »
Hockey :
Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (EK finale dames)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream EK Hockey: Nederland - Duitsland (EK finale dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV