Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start

Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start

Nieuwe vooravond <em>SBS6</em> met Lingo en <em>Man bijt hond</em> vanavond van start Vanavond gaat de nieuwe vooravond van SBS 6 van start. Talpa-Televisiedirecteur Marco Louwerens praat erover bij Shownieuws: "We willen bijzondere mensen met bijzondere verhalen laten zien, ook van buiten de Randstad." Concurreren met andere zenders"We hopen dat deze programma's een mooi alternatief bieden voor de rest van de programmering op de rest van de zenders", aldus Louwerens. "Met twee oude klassiekers die we terugbrengen, Lingo en Man bijt hond, hopen we de kijkers een groot plezier te doen." TijdschemaDe nieuwe vooravond van SBS6 ziet er zo uit: 18.00 uur: Utopia19.00 uur: Hart van Nederland19.30 uur: Man bijt hond20.00 uur: Lingo Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Waarom waren Amalia, Alexia en Ariane niet bij afscheid prinses Christina? Bekijk deze video » Sylvie Meis reageert op aanval Duitse kunstwereld op haar vriend Niclas Castello Bekijk deze video » Chateau Meiland: grote paniek Martien tijdens autorit Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start

Vanavond gaat de nieuwe vooravond van SBS 6 van start. Talpa-Televisiedirecteur Marco Louwerens praat erover bij Shownieuws: "We willen bijzondere mensen met bijzondere verhalen laten zien, ook van buiten de Randstad."

Concurreren met andere zenders
"We hopen dat deze programma's een mooi alternatief bieden voor de rest van de programmering op de rest van de zenders", aldus Louwerens. "Met twee oude klassiekers die we terugbrengen, Lingo en Man bijt hond, hopen we de kijkers een groot plezier te doen."

Tijdschema
De nieuwe vooravond van SBS6 ziet er zo uit:

18.00 uur: Utopia
19.00 uur: Hart van Nederland
19.30 uur: Man bijt hond
20.00 uur: Lingo

Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen