Tino Martin helemaal klaar met oplichters: "Keihard aanpakken"

Tino Martin helemaal klaar met oplichters: "Keihard aanpakken"

<em>Tino Martin</em> helemaal klaar met oplichters: &quot;Keihard aanpakken&quot; Tino Martin is helemaal klaar met de mensen die tickets voor zijn shows doorverkopen voor meer geld of zelfs de boel oplichten. "Normaal gesproken zijn mijn kaartjes vanaf 49,95 te koop. Die worden makkelijk voor 70 of 80 euro doorverkocht. Dat is doodzonde." Keihard aanpakkenIn dat geval krijg je je kaarten in ieder geval nog. Soms sta je echt met lege handen: "Die oplichters die echt kaarten verkopen en ze niet leveren, die moeten keihard aangepakt worden", aldus de volkszanger. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Johnny en Charlotte Heitinga delen eerste babyfoto's dochter Rixo Bekijk deze video » Nieuwe vooravond SBS6 met Lingo en Man bijt hond vanavond van start Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tino Martin is helemaal klaar met de mensen die tickets voor zijn shows doorverkopen voor meer geld of zelfs de boel oplichten. "Normaal gesproken zijn mijn kaartjes vanaf 49,95 te koop. Die worden makkelijk voor 70 of 80 euro doorverkocht. Dat is doodzonde."

Keihard aanpakken
In dat geval krijg je je kaarten in ieder geval nog. Soms sta je echt met lege handen: "Die oplichters die echt kaarten verkopen en ze niet leveren, die moeten keihard aangepakt worden", aldus de volkszanger. Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tino Martin helemaal klaar met oplichters: "Keihard aanpakken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier