Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij

Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij

<em>Gordon</em> kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor <em>logeerpartij</em> Voor het weekend plaatste Gordon een bericht op social media waarin hij aangaf dat mensen zich konden opgeven om in zijn nieuwe huis in Amsterdam te slapen. Daar zou de entertainer uiteindelijk één gelukkige uit kiezen. Er bleken maar liefst 70.000 mensen te hebben gereageerd. Verdrietig verhaalGordon heeft echter besloten om iemand uit te kiezen met een "ongelofelijk verdrietig verhaal", die hij in een Instagram-video live belt. De winnares, Mariël, was direct ontzettend emotioneel toen ze hoorde dat Gordon aan de telefoon had. Nathan, de zoon van Mariël, is overleden en Gordon wilde dit doen ter nagedachtenis aan haar zoon. Bekijk het hele fragment hierboven. Gordon opgenomen in afkickkliniek: "Heftige, maar enige juiste beslissing" Bekijk deze video » Gordon vertrekt na maand uit afkickkliniek Bekijk deze video » Gordon geeft rondleiding door nieuwe huis Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij

Voor het weekend plaatste Gordon een bericht op social media waarin hij aangaf dat mensen zich konden opgeven om in zijn nieuwe huis in Amsterdam te slapen. Daar zou de entertainer uiteindelijk één gelukkige uit kiezen. Er bleken maar liefst 70.000 mensen te hebben gereageerd.

Verdrietig verhaal
Gordon heeft echter besloten om iemand uit te kiezen met een "ongelofelijk verdrietig verhaal", die hij in een Instagram-video live belt. De winnares, Mariël, was direct ontzettend emotioneel toen ze hoorde dat Gordon aan de telefoon had. Nathan, de zoon van Mariël, is overleden en Gordon wilde dit doen ter nagedachtenis aan haar zoon.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gordon kiest emotionele fan uit 70.000 aanmeldingen voor logeerpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen