Ophef Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee: 'Moedigt aan tot vet eten'

Ophef Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee: 'Moedigt aan tot vet eten'

Ophef <em>Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee</em>: 'Moedigt aan tot vet eten' Er is veel ophef ontstaan over een Kinderen voor Kinderen-liedje. Het nummer werd geschreven door Jochem Myjer en zou kinderen aansporen om veel, vet en ongezond te eten. Miljuschka Witzenhausen is het niet helemaal eens met de kritiek: ,,Er wordt heel duidelijk uitgelegd dat het een uitstapje is." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Ariana Grande ontroerd door terugkeer in Manchester Bekijk deze video » Baantjer: eerste beelden nieuw seizoen Bekijk deze video »
Muziek :
Ophef Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee: 'Moedigt aan tot vet eten'

Er is veel ophef ontstaan over een Kinderen voor Kinderen-liedje. Het nummer werd geschreven door Jochem Myjer en zou kinderen aansporen om veel, vet en ongezond te eten. Miljuschka Witzenhausen is het niet helemaal eens met de kritiek: ,,Er wordt heel duidelijk uitgelegd dat het een uitstapje is."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ophef Kinderen voor Kinderen-liedje Reis Mee: 'Moedigt aan tot vet eten' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen