Oranjeleeuwinnen voor eerst sinds WK bij elkaar: "We zijn erg knuffelig"

Oranjeleeuwinnen voor eerst sinds WK bij elkaar: "We zijn erg knuffelig"

Oranjeleeuwinnen voor eerst sinds WK bij elkaar: "We zijn erg knuffelig" De Oranjeleeuwinnen zijn voor het eerst sinds het succesvol verlopen WK, waar ze in de finale verloren van de Verenigde Staten, weer bij elkaar. Vrijdag staat namelijk de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK, tegen Estland, op de planning. Volgens Daniëlle van de Donk is het ontzettend leuk om elkaar weer te zien: "We zijn erg knuffelig!" Bekijk het hele fragment hierboven. Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (Finale WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Beelden aankomst van Oranjeleeuwinnen in Nederland Bekijk deze video » Gerard Joling bijzonder geïnteresseerd in bloemenoverhandiging Oranjeleeuwinnen Bekijk deze video » Oranjeleeuwinnen blikken terug op fantastisch WK: "Ik ben een heel gelukkig mens" Bekijk deze video »
Voetbal :
Oranjeleeuwinnen voor eerst sinds WK bij elkaar: "We zijn erg knuffelig"

De Oranjeleeuwinnen zijn voor het eerst sinds het succesvol verlopen WK, waar ze in de finale verloren van de Verenigde Staten, weer bij elkaar. Vrijdag staat namelijk de eerste kwalificatiewedstrijd voor het EK, tegen Estland, op de planning. Volgens Daniëlle van de Donk is het ontzettend leuk om elkaar weer te zien: "We zijn erg knuffelig!"

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranjeleeuwinnen voor eerst sinds WK bij elkaar: "We zijn erg knuffelig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV