Bekijk trailer van Netflix-miniserie The Spy met Sacha Baron Cohen

Bekijk trailer van Netflix-miniserie The Spy met Sacha Baron Cohen

Bekijk trailer van Netflix-miniserie <em>The Spy</em> met Sacha Baron Cohen De nieuwe miniserie The Spy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de beruchte voormalige Mossad-agent Eli Cohen. Cohen gaat in de jaren ’60 ondanks het gevaar als spion undercover in Syrië en weet uiteindelijk te zorgen voor een verandering in de geschiedenis van Israël. In deze serie speelt Sacha Baron Cohen de hoofdrol. De miniserie The Spy is vanaf 6 september te zien op Netflix. El Camino: A Breaking Bad Movie vanaf 11 oktober te zien bij Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer van Netflix-miniserie The Spy met Sacha Baron Cohen

De nieuwe miniserie The Spy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de beruchte voormalige Mossad-agent Eli Cohen. Cohen gaat in de jaren ’60 ondanks het gevaar als spion undercover in Syrië en weet uiteindelijk te zorgen voor een verandering in de geschiedenis van Israël. In deze serie speelt Sacha Baron Cohen de hoofdrol.

De miniserie The Spy is vanaf 6 september te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer van Netflix-miniserie The Spy met Sacha Baron Cohen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen