Bekijk nieuwe trailer van de film Joker

Bekijk nieuwe trailer van de film Joker

Bekijk nieuwe trailer van de film Joker Er is een nieuwe trailer uitgebracht van de film Joker, die binnenkort in de bioscoop te zien is. Deze aartsvijand schittert in een nieuw origineel verhaal dat nog niet eerder als film te zien was. Deze keer speelt Joaquin Phoenix de rol van Joker, die Gotham opnieuw onveilig maakt. De film Joker is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de eerste beelden van Joaquin Phoenix' Joker Bekijk deze video »
Trailer :

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van de film Joker, die binnenkort in de bioscoop te zien is. Deze aartsvijand schittert in een nieuw origineel verhaal dat nog niet eerder als film te zien was. Deze keer speelt Joaquin Phoenix de rol van Joker, die Gotham opnieuw onveilig maakt.

De film Joker is vanaf 3 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nieuwe trailer van de film Joker of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: muziek, nederland, wolf, joint, productie, film, boeken, regisseur, tv-serie, clown, bioscoop, phoenix, samenwerking, trailer, phillips, achter de schermen, beslissing, douglas, grap, onveilig, vlag, warner bros, serie, comedian, horror, todd, garner, godfather, video, schermen, joaquin phoenix, robert de niro, scenario, frances conroy, marc maron, arthur, gotham, stand-up, silver


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV