Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League)

Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League)

Samenvatting <em>Apollon Limassol - PSV</em> (play-offs <em>Europa League</em>) Alle hoogtepunten Apollon Limassol - PSV Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Apollon Limassol - PSV 0-1 door Mohamed Ihatarren Bekijk deze video » Apollon Limassol- PSV 0-2 door Kostantinos Mitroglou Bekijk deze video » Apollon Limassol - PSV 0-3 door Donyell Malen Bekijk deze video » Apollon Limassol - PSV 0-4 door Donyell Malen Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Apollon Limassol in de return van de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Apollon Limassol - PSV Op 29 augustus 2019 speelt PSV de play-offs wedstrijd voor de Europa League tegen Apollon Limassol. De wedstrijd wordt gespeeld in het GSP-stadion in Nicosia. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Schotse scheidsrechter William Collum. PSVHet zit niet mee voor de Eindhovenaren. De ploeg van Mark van Bommel kan in deze cruciale return niet beschikken over Steven Bergwijn, Bruma en Gaston Pereiro. Desondanks zal het niet zo heel spannend meer worden, want de 3-0 in eigen huis moet normaliter meer dan genoeg zijn. Samenvatting PSV - Apollon Limassol (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Apollon LimassolEen doelpunt in Eindhoven had de kans op succes iets groter kunnen maken. Nu staan de Cyprioten voor een zeer lastige opgave. Een herhaling van de stunt van vorig seizoen - toen de groepsfase werd bereikt - lijkt (na 93 minuten gespeeld) toch wel heel ver weg. PSV verkoopt Hirving Lozano voor 40 miljoen: "Een meer dan goede deal" Bekijk deze video » Europa LeagueEr zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League. Opstelling PSVZoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Gutierrez, Gakpo; Malen. Opstelling Apollon LimassolMall; Pedro, Yuste, Szalai, Aguirre; Markovic, Kyriaku; Sardinero, Pereyra, Gianniotas; Gakpe. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Apollon Limassol in de return van de play-offs van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League)

Alle hoogtepunten Apollon Limassol - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en Apollon Limassol in de return van de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Apollon Limassol - PSV

Op 29 augustus 2019 speelt PSV de play-offs wedstrijd voor de Europa League tegen Apollon Limassol. De wedstrijd wordt gespeeld in het GSP-stadion in Nicosia. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Schotse scheidsrechter William Collum.

PSV
Het zit niet mee voor de Eindhovenaren. De ploeg van Mark van Bommel kan in deze cruciale return niet beschikken over Steven Bergwijn, Bruma en Gaston Pereiro. Desondanks zal het niet zo heel spannend meer worden, want de 3-0 in eigen huis moet normaliter meer dan genoeg zijn.

Apollon Limassol
Een doelpunt in Eindhoven had de kans op succes iets groter kunnen maken. Nu staan de Cyprioten voor een zeer lastige opgave. Een herhaling van de stunt van vorig seizoen - toen de groepsfase werd bereikt - lijkt (na 93 minuten gespeeld) toch wel heel ver weg.

Europa League
Er zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League.

Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Boscagli; Rosario, Hendrix; Ihattaren, Gutierrez, Gakpo; Malen.

Opstelling Apollon Limassol
Mall; Pedro, Yuste, Szalai, Aguirre; Markovic, Kyriaku; Sardinero, Pereyra, Gianniotas; Gakpe.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en Apollon Limassol in de return van de play-offs van de Europa League.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Apollon Limassol - PSV (play-offs Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV