Samenvatting Royal Antwerp - AZ

Samenvatting Royal Antwerp - AZ

Samenvatting Royal Antwerp - AZ Samenvatting en hoogtepunten Antwerp - AZ Samenvatting Royal Antwerp - AZ Bekijk deze video » Antwerp - AZ 1-2 door Ferdy Druijf Bekijk deze video » Antwerp - AZ 1-3 door Teun Koopmeiners Bekijk deze video » Antwerp - AZ 1-4 door Albert Gudmundsson Bekijk deze video » Antwerp - AZ 1-0 door Zé Bekijk deze video » Antwerp-supporters misdragen zich tijdens Antwerp - AZ Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en AZ in de return van de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Royal Antwerp - AZ Op 29 augustus 2019 speelt AZ de play-offs wedstrijd voor de Europa League tegen Royal Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Griekse scheidrechter Anastasios Sidiropoulos. AZAZ kan donderdagavond aan de bak. De Alkmaarders moeten immers sowieso scoren om Royal Antwerp af te troeven in de strijd om deelname aan de Europa League. Samenvatting AZ - Royal Antwerp (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Royal AntwerpOp papier is Royal Antwerp duidelijk de underdog in dit tweeluik, maar de Antwerpers hebben met het uitdoelpunt op zak weldegelijk de beste papieren. AZ in de play-offs Europa League tegen Royal Antwerp Bekijk deze video » Europa LeagueEr zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League. Opstelling AZBizot; Svensson, Vlaar, Chatzidiakos, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi. Opstelling Royal AntwerpBolat; Buta, Seck, Batubinsika, Jukleroed; Haroun, De Sart; Hairemans, Refaelov, Rodrigues; Bolingi. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en AZ in de return van de play-offs van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Royal Antwerp - AZ

Samenvatting en hoogtepunten Antwerp - AZ

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en AZ in de return van de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Royal Antwerp - AZ

Op 29 augustus 2019 speelt AZ de play-offs wedstrijd voor de Europa League tegen Royal Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel. De wedstrijd begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de Griekse scheidrechter Anastasios Sidiropoulos.

AZ
AZ kan donderdagavond aan de bak. De Alkmaarders moeten immers sowieso scoren om Royal Antwerp af te troeven in de strijd om deelname aan de Europa League.

Royal Antwerp
Op papier is Royal Antwerp duidelijk de underdog in dit tweeluik, maar de Antwerpers hebben met het uitdoelpunt op zak weldegelijk de beste papieren.

Europa League
Er zitten nog steeds vier Nederlandse ploegen in de Europese competities: Ajax is de enige in de play-offs van de Champions League en moeten afrekenen met APOEL Nicosia. Feyenoord (tegen Hapoel Be'er), PSV (tegen Apollon Limassol) en AZ (tegen Royal Antwerp) maken nog kans op een ticket voor het eindtoernooi van de Europa League.

Opstelling AZ
Bizot; Svensson, Vlaar, Chatzidiakos, Wijndal; Midtsjö, Koopmeiners, Ouwejan; Stengs, Boadu, Idrissi.

Opstelling Royal Antwerp
Bolat; Buta, Seck, Batubinsika, Jukleroed; Haroun, De Sart; Hairemans, Refaelov, Rodrigues; Bolingi.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en AZ in de return van de play-offs van de Europa League.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Royal Antwerp - AZ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV