Is Monica Geuze nieuwe presentatrice Love Island?

Is Monica Geuze nieuwe presentatrice Love Island?

Is <em>Monica Geuze</em> nieuwe presentatrice <em>Love Island</em>? In bovenstaande Instagram-video is een hint gegeven over wie de nieuwe presentator of presentatrice van Love Island wordt. Het lijkt misschien moeilijk te raden, maar een groot aantal volgers weet het zeker: het is Monica Geuze. Fans herkennen woning GeuzeHet huis van de influencer wordt door veel fans herkend. Geuze zou het stokje gaan overnemen van Viktor Verhulst en Holly Mae Brood, die het eerste Nederlands/Vlaamse seizoen presenteerden. In Love Island logeert een groep vrijgezellen in een villa om de ware liefde te vinden, het populairste koppel wint ook een geldprijs. Vorig seizoen wonnen Aleksandra en Denzel, zij gingen er met 25.000 euro vandoor. Het nieuwe seizoen van Love Island wordt vanaf september uitgezonden via Videoland. Love Island: zo werden Stenn en Rowena verliefd Bekijk deze video » Love Island-drama: Sebastiana verklaart liefdesbreuk met Martin Bekijk deze video »
TV :
Is Monica Geuze nieuwe presentatrice Love Island?

In bovenstaande Instagram-video is een hint gegeven over wie de nieuwe presentator of presentatrice van Love Island wordt. Het lijkt misschien moeilijk te raden, maar een groot aantal volgers weet het zeker: het is Monica Geuze.

Fans herkennen woning Geuze
Het huis van de influencer wordt door veel fans herkend. Geuze zou het stokje gaan overnemen van Viktor Verhulst en Holly Mae Brood, die het eerste Nederlands/Vlaamse seizoen presenteerden. In Love Island logeert een groep vrijgezellen in een villa om de ware liefde te vinden, het populairste koppel wint ook een geldprijs. Vorig seizoen wonnen Aleksandra en Denzel, zij gingen er met 25.000 euro vandoor.

Het nieuwe seizoen van Love Island wordt vanaf september uitgezonden via Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Is Monica Geuze nieuwe presentatrice Love Island? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV