Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen Maestro

Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen Maestro

Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen <em>Maestro</em> Stefano Keizers en Lange Frans zijn vandaag bekendgemaakt als deelnemers van een nieuw seizoen Maestro. De komiek, rapper en een aantal andere bekende Nederlanders doen een poging om de beste dirigent te worden. Ook Raymann en Froger doen meeOok Natasja Froger, Jörgen Raymann en Monic Hendrickx doen mee aan het programma, waarvan binnenkort het vijfde seizoen van start gaat. Daarnaast zullen ook Lucas Hamming, Ria Bremer en Tatum Dagelet met hun muzikale stokje zwaaien. Bekijk de bekendmaking van alle kandidaten in bovenstaande video. Jury velt oordeelDe sterren worden op hun dirigeer-kwaliteiten beoordeeld door een jury. Eerder waren cabaretière Lenette van Dongen, gitarist Spike, zangeres Leona Philippo en actrice Maartje van de Wetering de winnaars van het populaire programma, dat wordt gepresenteerd door Frits Sissing. Het vijfde seizoen van Maestro wordt vanaf 27 oktober uitgezonden op NPO 1. Nederlandse dirigent leidt wereldberoemd orkest Bekijk deze video »
TV :
Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen Maestro

Stefano Keizers en Lange Frans zijn vandaag bekendgemaakt als deelnemers van een nieuw seizoen Maestro. De komiek, rapper en een aantal andere bekende Nederlanders doen een poging om de beste dirigent te worden.

Ook Raymann en Froger doen mee
Ook Natasja Froger, Jörgen Raymann en Monic Hendrickx doen mee aan het programma, waarvan binnenkort het vijfde seizoen van start gaat. Daarnaast zullen ook Lucas Hamming, Ria Bremer en Tatum Dagelet met hun muzikale stokje zwaaien. Bekijk de bekendmaking van alle kandidaten in bovenstaande video.

Jury velt oordeel
De sterren worden op hun dirigeer-kwaliteiten beoordeeld door een jury. Eerder waren cabaretière Lenette van Dongen, gitarist Spike, zangeres Leona Philippo en actrice Maartje van de Wetering de winnaars van het populaire programma, dat wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Het vijfde seizoen van Maestro wordt vanaf 27 oktober uitgezonden op NPO 1.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Maestro
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monic Hendrickx, Stefano Keizers, Lange Frans in nieuw seizoen Maestro of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen