Nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: moordneigingen door haan

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: moordneigingen door haan

Nieuw seizoen <em>Mr. Frank Visser Doet Uitspraak</em>: moordneigingen door haan Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van start bij SBS. Het belooft volgens presentator Viktor Brand weer een ‘bont seizoen’ te worden. BurenruziesIn bovenstaande video kun je alvast een voorproefje bekijken op het komende seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. In dit programma worden pogingen gedaan om een burenruzie op te lossen. Het is maar de vraag of dat ook deze keer weer gaat lukken, want uit de beelden blijkt dat een haan voor moordneigingen zorgt… Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: moordneigingen door haan

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van start bij SBS. Het belooft volgens presentator Viktor Brand weer een ‘bont seizoen’ te worden.

Burenruzies
In bovenstaande video kun je alvast een voorproefje bekijken op het komende seizoen van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. In dit programma worden pogingen gedaan om een burenruzie op te lossen. Het is maar de vraag of dat ook deze keer weer gaat lukken, want uit de beelden blijkt dat een haan voor moordneigingen zorgt…

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: moordneigingen door haan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV