Woody Allen wil niet reageren op vragen over seksueel misbruik

Woody Allen wil niet reageren op vragen over seksueel misbruik

Woody Allen wil niet reageren op vragen over seksueel misbruik De nieuwe film van Woody Allen, A Rainy Day in New York, is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscoop. Elk jaar is er bij de release van zijn nieuwste film weer discussie: hoe zit het nu met zijn vermeende seksuele misbruik? En wat vindt hij van de acteurs die hem nu laten vallen? Indrukwekkend oeuvreHet oeuvre van Woody Allen is niettemin indrukwekkend te noemen: A Rainy Day in New York is - volgens hemzelf - alweer zijn 48ste film. In het verleden maakte hij klassiekers als Annie Hall, Manhattan, Hannah and Her Sisters en Midnight in Paris, maar de laatste tijd gaat het vooral over zijn seksuele misbruik. Interviewers krijgen echter het verzoek daar niks over te vragen, omdat Allen daar niet op wil reageren. A Rainy Day in New York is vanaf donderdag 29 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de hele reportage van Nieuwsuur hierboven. Trailer A Rainy Day in New York Bekijk deze trailer »
Film :
Woody Allen wil niet reageren op vragen over seksueel misbruik

De nieuwe film van Woody Allen, A Rainy Day in New York, is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscoop. Elk jaar is er bij de release van zijn nieuwste film weer discussie: hoe zit het nu met zijn vermeende seksuele misbruik? En wat vindt hij van de acteurs die hem nu laten vallen?

Indrukwekkend oeuvre
Het oeuvre van Woody Allen is niettemin indrukwekkend te noemen: A Rainy Day in New York is - volgens hemzelf - alweer zijn 48ste film. In het verleden maakte hij klassiekers als Annie Hall, Manhattan, Hannah and Her Sisters en Midnight in Paris, maar de laatste tijd gaat het vooral over zijn seksuele misbruik. Interviewers krijgen echter het verzoek daar niks over te vragen, omdat Allen daar niet op wil reageren.

A Rainy Day in New York is vanaf donderdag 29 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de hele reportage van Nieuwsuur hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woody Allen wil niet reageren op vragen over seksueel misbruik of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV