Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League

Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League

<em>Virgil van Dijk</em> wint prijs voor Beste Verdediger van de <em>Champions League</em> De eerste prijs van de avond kan Virgil van Dijk alvast op zijn naam schrijven, maar hij hoopt natuurlijk op meer. De Nederlander wint de award voor Beste Verdediger van de Champions League, maar is ook genomineerd in de categorie Beste Speler. LiverpoolVan Dijk - uiteraard actief voor Liverpool - heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in zijn carrière. Inmiddels wordt hij gezien als één van de beste verdedigers van de wereld. Afgelopen jaar won hij bovendien de Cup met de Grote Oren met zijn club. De vraag is: wordt Van Dijk ook uitgeroepen tot Beste Speler? Bekijk het hele fragment hierboven. Krijgt Virgil van Dijk UEFA Men's Player Of The Year Award? Bekijk deze video » Virgil Van Dijk na Liverpool - Arsenal: "Jammer dat we die goal tegenkrijgen" Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League

De eerste prijs van de avond kan Virgil van Dijk alvast op zijn naam schrijven, maar hij hoopt natuurlijk op meer. De Nederlander wint de award voor Beste Verdediger van de Champions League, maar is ook genomineerd in de categorie Beste Speler.

Liverpool
Van Dijk - uiteraard actief voor Liverpool - heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt in zijn carrière. Inmiddels wordt hij gezien als één van de beste verdedigers van de wereld. Afgelopen jaar won hij bovendien de Cup met de Grote Oren met zijn club. De vraag is: wordt Van Dijk ook uitgeroepen tot Beste Speler?

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV