Lionel Messi is de beste aanvaller van Europa

Lionel Messi is de beste aanvaller van Europa

<em>Lionel Messi</em> is de beste aanvaller van <em>Europa</em> Na al die jaren is het al bijna geen verrassing meer dat de strijd voor beste aanvaller ging tussen Lionel Messi (Barcelona) en Cristiano Ronaldo (Juventus). Dit keer trok Messi aan het langste eind: volgens zijn collega's was hij afgelopen seizoen de beste aanvaller op de Europese velden. Bekijk het hele fragment hierboven. Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League Bekijk deze video » Frenkie de Jong wint award voor Beste Middenvelder van de Champions League Bekijk deze video »
Voetbal :
Lionel Messi is de beste aanvaller van Europa

Na al die jaren is het al bijna geen verrassing meer dat de strijd voor beste aanvaller ging tussen Lionel Messi (Barcelona) en Cristiano Ronaldo (Juventus). Dit keer trok Messi aan het langste eind: volgens zijn collega's was hij afgelopen seizoen de beste aanvaller op de Europese velden.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lionel Messi is de beste aanvaller van Europa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV