Virgil van Dijk voegt prijs voor Beste Speler van het Jaar toe aan erelijst

Virgil van Dijk voegt prijs voor Beste Speler van het Jaar toe aan erelijst

<em>Virgil van Dijk</em> voegt prijs voor <em>Beste Speler van het Jaar</em> toe aan erelijst Het is ongelofelijk, maar waar: Virgil van Dijk is uitgeroepen tot de Beste Speler van het Jaar door de UEFA. Eerder won hij al de prijs voor Beste Verdediger, maar nu versloeg de Nederlander zelfs Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. TopseizoenVan Dijk heeft echter een topseizoen achter de rug: hij won de Champions League met Liverpool, terwijl Messi (Barcelona) en Ronaldo (Juventus) strandden in respectievelijk de halve finale en de kwartfinale. Van Dijk wordt inmiddels beschouwd als één van de beste verdedigers van de wereld. Bekijk het hele fragment hierboven. Krijgt Virgil van Dijk UEFA Men's Player Of The Year Award? Bekijk deze video » Virgil Van Dijk na Liverpool - Arsenal: "Jammer dat we die goal tegenkrijgen" Bekijk deze video » Virgil van Dijk wint prijs voor Beste Verdediger van de Champions League Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk voegt prijs voor Beste Speler van het Jaar toe aan erelijst

Het is ongelofelijk, maar waar: Virgil van Dijk is uitgeroepen tot de Beste Speler van het Jaar door de UEFA. Eerder won hij al de prijs voor Beste Verdediger, maar nu versloeg de Nederlander zelfs Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Topseizoen
Van Dijk heeft echter een topseizoen achter de rug: hij won de Champions League met Liverpool, terwijl Messi (Barcelona) en Ronaldo (Juventus) strandden in respectievelijk de halve finale en de kwartfinale. Van Dijk wordt inmiddels beschouwd als één van de beste verdedigers van de wereld.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk voegt prijs voor Beste Speler van het Jaar toe aan erelijst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV