Bekendmaking nieuwe programma's RTL: presentatoren wachten in spanning af

Bekendmaking nieuwe programma's RTL: presentatoren wachten in spanning af

Bekendmaking <em>nieuwe programma's</em> RTL: presentatoren wachten in spanning af Vandaag (donderdag 29 augustus) werden de RTL-programma's voor het najaar bekend gemaakt. Tijdens deze presentatie waren een aantal nieuwe programma's voor het eerst te zien. Vooral Peter van Vorst was nerveus, dit was namelijk zijn eerste presentatie als directeur. Geraldine Kemper keek ondertussen haar ogen uit: 'Wow, ik volg jou op Instagram. Ik heb jullie vroeger allemaal gezien!' Het nieuwe aanbodEr zijn veel nieuwe programma's gepresenteerd, die gemaakt worden door bekende namen. Zo maakt Gerard Joling een reisprogramma genaamd Joling en de Buitenlander, in het programma De Sleutel van Beau van Erven Dorens krijgen zwervers een huis en Jan de Hoop test de kennis van jongeren in Houdt Hoop. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard. Neem kijkje achter de schermen bij Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » RTL-directeur Peter van der Vorst heeft grootse plannen Bekijk deze video » Grote veranderingen op komst voor GTST? Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekendmaking nieuwe programma's RTL: presentatoren wachten in spanning af

Vandaag (donderdag 29 augustus) werden de RTL-programma's voor het najaar bekend gemaakt. Tijdens deze presentatie waren een aantal nieuwe programma's voor het eerst te zien. Vooral Peter van Vorst was nerveus, dit was namelijk zijn eerste presentatie als directeur. Geraldine Kemper keek ondertussen haar ogen uit: 'Wow, ik volg jou op Instagram. Ik heb jullie vroeger allemaal gezien!'

Het nieuwe aanbod
Er zijn veel nieuwe programma's gepresenteerd, die gemaakt worden door bekende namen. Zo maakt Gerard Joling een reisprogramma genaamd Joling en de Buitenlander, in het programma De Sleutel van Beau van Erven Dorens krijgen zwervers een huis en Jan de Hoop test de kennis van jongeren in Houdt Hoop.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekendmaking nieuwe programma's RTL: presentatoren wachten in spanning af of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV