Kiki Bertens door naar derde ronde US Open

Kiki Bertens door naar derde ronde US Open

<em>Kiki Bertens</em> door naar derde ronde US Open Kiki Bertens heeft vannacht de derde ronde van de US Open bereikt. Met 7-5 en 6-4 was ze Anastasia Pavlyuchenkova de baas. Ze evenaarde daarmee haar beste prestatie op het tennistoernooi in New York ooit. In de derde ronde treft ze zaterdag de Duitse Julia Görges. Bekijk een korte samenvatting van de partij tegen Pavlyuchenkova hierboven. De US Open is van maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september dagelijks vanaf 17.00 uur te zien op Eurosport 2 en online via de Eurosport Player. Vanaf 18.00 uur, na de Vuelta, ook op Eurosport 1. Bekijk ook US Open: Kiki Bertens door naar tweede ronde na winst van Badosa Bekijk deze video » Kiki Bertens blij met overwinning op US Open: "Ik sta er fysiek erg goed op" Bekijk deze video »
Sport :
Kiki Bertens door naar derde ronde US Open

Kiki Bertens heeft vannacht de derde ronde van de US Open bereikt. Met 7-5 en 6-4 was ze Anastasia Pavlyuchenkova de baas. Ze evenaarde daarmee haar beste prestatie op het tennistoernooi in New York ooit. In de derde ronde treft ze zaterdag de Duitse Julia Görges. Bekijk een korte samenvatting van de partij tegen Pavlyuchenkova hierboven.

De US Open is van maandag 26 augustus tot en met zondag 8 september dagelijks vanaf 17.00 uur te zien op Eurosport 2 en online via de Eurosport Player. Vanaf 18.00 uur, na de Vuelta, ook op Eurosport 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens door naar derde ronde US Open of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV