Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in"

Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in"

Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" Tv-recensent Angela de Jong praat bij de Ochtendshow to Go over de nieuwe vooravond van SBS6 en blikt vooruit op de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens: "Er moet een tafel in." Tafel is fijner voor gastenGisteren werd bekend dat de talkshow Beau zijn gasten zal ontvangen zonder de standaard tafel. Is dat een goed idee? "Nee, dat denk ik niet. Je ziet bij iedereen die het anders doet, dat het uiteindelijk toch weer gewoon een tafel wordt. Als gast is dat ook fijner", aldus De Jong. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Beau van Erven Dorens op zoek naar onderwerpen voor talkshow Beau Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens huilt van de spanning over eigen talkshow Beau Bekijk deze video » Angela de Jong kraakt nieuwe versie Lingo: "Rare potpourri van spelregels" Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in"

Tv-recensent Angela de Jong praat bij de Ochtendshow to Go over de nieuwe vooravond van SBS6 en blikt vooruit op de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens: "Er moet een tafel in."

Tafel is fijner voor gasten
Gisteren werd bekend dat de talkshow Beau zijn gasten zal ontvangen zonder de standaard tafel. Is dat een goed idee? "Nee, dat denk ik niet. Je ziet bij iedereen die het anders doet, dat het uiteindelijk toch weer gewoon een tafel wordt. Als gast is dat ook fijner", aldus De Jong. Bekijk het fragment hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV