Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken"

Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken"

<em>Beau van Erven Dorens</em> jaloers op Wilfred Genee: &quot;Ik kan je bloed wel drinken&quot; Aanstaande maandag (2 september) gaat Beau van Erven Dorens beginnen met zijn nieuwe talkshow Beau. Wilfred Genee belden even met de vrolijke presentator, die een wisselende mening over Genee heeft: "Soms kan ik je bloed wel drinken." BewonderingToch heeft Van Erven Dorens ook bewondering voor de presentator van Veronica Inside: "Je blijft maar zuigen en doorgaan." En ja, dat is natuurlijk wel een goede kwaliteit van een interviewer. Sidekick Niels van Baarlen vraagt zich zelfs af of Genee, op basis van die kwaliteiten, een vrouw is geweest in een vorig leven. "Dat kan toch niet! Dat is seksistisch!" reageert Van Erven Dorens. Bekijk het hele interview met Beau van Erven Dorens hierboven. Beau van Erven Dorens op zoek naar onderwerpen voor talkshow Beau Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens huilt van de spanning over eigen talkshow Beau Bekijk deze video » Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken"

Aanstaande maandag (2 september) gaat Beau van Erven Dorens beginnen met zijn nieuwe talkshow Beau. Wilfred Genee belden even met de vrolijke presentator, die een wisselende mening over Genee heeft: "Soms kan ik je bloed wel drinken."

Bewondering
Toch heeft Van Erven Dorens ook bewondering voor de presentator van Veronica Inside: "Je blijft maar zuigen en doorgaan." En ja, dat is natuurlijk wel een goede kwaliteit van een interviewer. Sidekick Niels van Baarlen vraagt zich zelfs af of Genee, op basis van die kwaliteiten, een vrouw is geweest in een vorig leven. "Dat kan toch niet! Dat is seksistisch!" reageert Van Erven Dorens.

Bekijk het hele interview met Beau van Erven Dorens hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV