Johan Derksen vindt het genant en schandelijk dat mensen lachen om val Rob de Nijs

Johan Derksen vindt het genant en schandelijk dat mensen lachen om val Rob de Nijs

<em>Johan Derksen</em> vindt het genant en schandelijk dat mensen lachen om val <em>Rob de Nijs</em> Zanger Rob de Nijs maakte afgelopen week een lelijke smak toen hij van een podium viel. Daar weet Johan Derksen, die onlangs van de trap viel, alles van. Hij kan niet lachen om mensen die plezier beleven aan de beelden van de val: "Ik vind het genant en schandelijk." ParkinsonDerksen vertelt dat De Nijs ernstig ziek is: hij zou Parkinson hebben. "Hij heeft een vaste microfoon waar hij zich aan kan steunen. Als er iemand struikelt dan hebben we als Nederlanders ontzettend veel pret maar het is hier niet gepast." Mening over De Nijs kanteldeDerksen was overigens niet altijd zo gecharmeerd van de zanger: "Als ik die op tv zag vond ik het een geweldige lul." Na een persoonlijke ontmoeting veranderde zijn mening echter. "Fantastische man, kan geweldig vertellen. Goede gastheer, ontzettend prachtige gozer." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Rob de Nijs valt hard van podium tijdens optreden in Naaldwijk Bekijk deze video » Johan Derksen vindt selectie Nederlands elftal 'lachwekkend’ Bekijk deze video » Winnaar De Slimste Mens Rob Hadders: "Je moet jezelf nu wel heel serieus gaan nemen" Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen vindt het genant en schandelijk dat mensen lachen om val Rob de Nijs

Zanger Rob de Nijs maakte afgelopen week een lelijke smak toen hij van een podium viel. Daar weet Johan Derksen, die onlangs van de trap viel, alles van. Hij kan niet lachen om mensen die plezier beleven aan de beelden van de val: "Ik vind het genant en schandelijk."

Parkinson
Derksen vertelt dat De Nijs ernstig ziek is: hij zou Parkinson hebben. "Hij heeft een vaste microfoon waar hij zich aan kan steunen. Als er iemand struikelt dan hebben we als Nederlanders ontzettend veel pret maar het is hier niet gepast."

Mening over De Nijs kantelde
Derksen was overigens niet altijd zo gecharmeerd van de zanger: "Als ik die op tv zag vond ik het een geweldige lul." Na een persoonlijke ontmoeting veranderde zijn mening echter. "Fantastische man, kan geweldig vertellen. Goede gastheer, ontzettend prachtige gozer." Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vindt het genant en schandelijk dat mensen lachen om val Rob de Nijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV