Johan Derksen vind Joël Veltman geen speler voor Ajax

Johan Derksen vind Joël Veltman geen speler voor Ajax

<em>Johan Derksen</em> vind <em>Joël Veltman</em> geen speler voor <em>Ajax</em> Joël Veltman heeft bijgetekend bij Ajax. Johan Derksen heeft daar niet veel goede woorden voor over: "Veltman heeft veel waarde op de bank, maar hij kan eigenlijk maar net aanhaken bij het spel van Ajax. Ik snap dan ook niet dat hij ook nog international is. Daar is hij niet geschikt voor." Bekijk het fragment hierboven. Dick Advocaat over loting Ajax: "Het zijn bijna allemaal subtoppers" Bekijk deze video » Veronica Inside: wordt Ajax eerste in poule Champions League? Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen vind Joël Veltman geen speler voor Ajax

Joël Veltman heeft bijgetekend bij Ajax. Johan Derksen heeft daar niet veel goede woorden voor over: "Veltman heeft veel waarde op de bank, maar hij kan eigenlijk maar net aanhaken bij het spel van Ajax. Ik snap dan ook niet dat hij ook nog international is. Daar is hij niet geschikt voor."

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen vind Joël Veltman geen speler voor Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV