Samenvatting Willem II - Feyenoord

Samenvatting Willem II - Feyenoord

Samenvatting <em>Willem II - Feyenoord</em> Alle hoogtepunten Willem II - Feyenoord Samenvatting Willem II - Feyenoord Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II in de in de vijfde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Willem II - Feyenoord Op zondag 1 september speelt Feyenoord in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Willem II Stadion. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis. FeyenoordFeyenoord speelde in de eredivisie tot dusver alleen nog maar gelijk. Zowel tegen Sparta, SC Heerenveen als FC Utrecht moest het elftal van Jaap Stam genoegen nemen met een punt. In Europa is er meer succes, al wordt de poulefase er voor de Rotterdammers wel eentje van overleven. Samenvatting Feyenoord - FC Utrecht Bekijk deze video » Willem IIDe club uit Tilburg is na vier wedstrijden de verrassende koploper in de Eredivisie. Van de vier wedstrijden wist Willem II er drie te winnen. Vorige week werd FC Emmen bijvoorbeeld met 2-1 verslagen. Samenvatting Willem II - FC Emmen Bekijk deze video » EredivisieDit weekend (vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september) staat de vijfde speelronde van de Eredivisie op het programma. Feyenoord is nog steeds op zoek naar haar eerste overwinning, terwijl PSV en Ajax steeds verder weglopen. Opstelling FeyenoordVermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié. Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Berghuis, Sinisterra, Narsingh. Opstelling Willem IIWellenreuther; Dankerlui, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Llonch, Nunnely, Vrousai, Köhlert; Pavlidis. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting Willem II - Feyenoord

Alle hoogtepunten Willem II - Feyenoord

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II in de in de vijfde speelronde van de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Willem II - Feyenoord

Op zondag 1 september speelt Feyenoord in de vijfde speelronde van de Eredivisie tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Willem II Stadion. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van Bas Nijhuis.

Feyenoord
Feyenoord speelde in de eredivisie tot dusver alleen nog maar gelijk. Zowel tegen Sparta, SC Heerenveen als FC Utrecht moest het elftal van Jaap Stam genoegen nemen met een punt. In Europa is er meer succes, al wordt de poulefase er voor de Rotterdammers wel eentje van overleven.

Willem II
De club uit Tilburg is na vier wedstrijden de verrassende koploper in de Eredivisie. Van de vier wedstrijden wist Willem II er drie te winnen. Vorige week werd FC Emmen bijvoorbeeld met 2-1 verslagen.

Eredivisie
Dit weekend (vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september) staat de vijfde speelronde van de Eredivisie op het programma. Feyenoord is nog steeds op zoek naar haar eerste overwinning, terwijl PSV en Ajax steeds verder weglopen.

Opstelling Feyenoord
Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié. Haps; Fer, Tapia, Kökcü; Berghuis, Sinisterra, Narsingh.

Opstelling Willem II
Wellenreuther; Dankerlui, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Llonch, Nunnely, Vrousai, Köhlert; Pavlidis.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Feyenoord en Willem II in de Eredivisie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Willem II - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV