Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar"

Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar"

Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar" Maandagavond start Beau van Erven Dorens met zijn nieuwe talkshow Beau, op RTL4. Zijn collega's hebben er vertrouwen in. Gerard Joling: "Hij krijgt het zwaar maar hij is zo getalenteerd. Het moet goedkomen." Snel oordeelCaroline Tensen, die vanaf deze week weer met Het Spijt Me te zien is, laat weten blij te zijn dat ze niet op zijn plek staat: "Het lijkt me voor hem heel moeilijk. Ik moet er niet aan denken om in zo'n situatie te zitten. Er is zo snel een oordeel. Je wordt meteen afgemaakt als er iets niet goed is. Het lijkt me heel lastig." Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook Beau van Erven Dorens op zoek naar onderwerpen voor talkshow Beau Bekijk deze video » Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken" Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar"

Maandagavond start Beau van Erven Dorens met zijn nieuwe talkshow Beau, op RTL4. Zijn collega's hebben er vertrouwen in. Gerard Joling: "Hij krijgt het zwaar maar hij is zo getalenteerd. Het moet goedkomen."

Snel oordeel
Caroline Tensen, die vanaf deze week weer met Het Spijt Me te zien is, laat weten blij te zijn dat ze niet op zijn plek staat: "Het lijkt me voor hem heel moeilijk. Ik moet er niet aan denken om in zo'n situatie te zitten. Er is zo snel een oordeel. Je wordt meteen afgemaakt als er iets niet goed is. Het lijkt me heel lastig." Bekijk het fragment van het AD hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV