René van der Gijp heeft weinig vertrouwen in avontuur Frenkie de Jong bij Barcelona

René van der Gijp heeft weinig vertrouwen in avontuur Frenkie de Jong bij Barcelona

<em>René van der Gijp</em> heeft weinig vertrouwen in avontuur <em>Frenkie de Jong</em> bij Barcelona Frenkie de Jong heeft inmiddels de eerste drie competitiewedstrijden als middenvelder van FC Barcelona achter de rug, maar hij heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken op het spel van de Catalanen. René van der Gijp heeft dan ook weinig vertrouwen in het avontuur van De Jong. "Dat gaat niet goed"Van der Gijp en Derksen kaarten aan dat de positie waar De Jong nu speelt een stuk lastiger in te vullen is dan zijn plek bij Ajax. Daar speelde de jonge middenvelder dicht bij de eigen zestien, om vanaf daar het spel te bepalen; nu staat hij bij de zestien van de tegenstander, waar het een stuk drukker en moeilijker is. "Nu wordt-ie afgejaagd. Dat gaat niet goed." Bekijk het hele fragment hierboven. "Sergio Busquets heeft Frenkie de Jong even laten zien wat-ie kan" Bekijk deze video » Frenkie de Jong wint award voor Beste Middenvelder van de Champions League Bekijk deze video » Samenvating Osasuna - FC Barcelona (La Liga) Bekijk deze video »
Voetbal :
René van der Gijp heeft weinig vertrouwen in avontuur Frenkie de Jong bij Barcelona

Frenkie de Jong heeft inmiddels de eerste drie competitiewedstrijden als middenvelder van FC Barcelona achter de rug, maar hij heeft zijn stempel nog niet kunnen drukken op het spel van de Catalanen. René van der Gijp heeft dan ook weinig vertrouwen in het avontuur van De Jong.

"Dat gaat niet goed"
Van der Gijp en Derksen kaarten aan dat de positie waar De Jong nu speelt een stuk lastiger in te vullen is dan zijn plek bij Ajax. Daar speelde de jonge middenvelder dicht bij de eigen zestien, om vanaf daar het spel te bepalen; nu staat hij bij de zestien van de tegenstander, waar het een stuk drukker en moeilijker is. "Nu wordt-ie afgejaagd. Dat gaat niet goed."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp heeft weinig vertrouwen in avontuur Frenkie de Jong bij Barcelona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen