Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal

Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal

Pijnlijk: <em>Jandino Asporaat</em> houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal Van tevoren waren er al twijfels over de komst van Jandino Asporaat naar het Voetballer van het Jaar Gala. De cabaretier kon de twijfels verre van wegnemen door een zogenaamd grappige speech te geven voor een muisstille zaal. Gezichten zeggen allesTijdens de speech wordt er af en toe overgeschakeld naar de gezichten van de toeschouwers in de zaal. De kille, strakke blik van Marc Overmars en het minzame lachje van Robin van Persie zeggen eigenlijk alles: de komst van Jandino is niet geslaagd. Heel af en toe wordt er een beetje gelachen, bijvorbeeld als Jandino probeert Johan Derksen door de mangel te halen. Ook dat komt echter niet helemaal uit de verf. Bekijk het hele fragment hierboven. Veronica Inside: Jandino afgebrand als presentator van voetbalgala Bekijk deze video » Jandino Asporaat en Hélène Hendriks maken bijzonder presentatieduo voor voetbalgala Bekijk deze video »
Voetbal :
Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal

Van tevoren waren er al twijfels over de komst van Jandino Asporaat naar het Voetballer van het Jaar Gala. De cabaretier kon de twijfels verre van wegnemen door een zogenaamd grappige speech te geven voor een muisstille zaal.

Gezichten zeggen alles
Tijdens de speech wordt er af en toe overgeschakeld naar de gezichten van de toeschouwers in de zaal. De kille, strakke blik van Marc Overmars en het minzame lachje van Robin van Persie zeggen eigenlijk alles: de komst van Jandino is niet geslaagd. Heel af en toe wordt er een beetje gelachen, bijvorbeeld als Jandino probeert Johan Derksen door de mangel te halen. Ook dat komt echter niet helemaal uit de verf.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV