Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend"

Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend"

Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend" Matthijs de Ligt kende afgelopen jaar een prachtig seizoen met Ajax, wat hem de Gouden Schoen voor Voetballer van het Jaar heeft opgeleverd. Daarbij kan hij niet voorbij gaan aan zijn matige debuut voor Juventus, afgelopen weekend. Rafael van der Vaart kon het niet nalaten daar een grapje over te maken. OmslagDe Ligt geeft toe dat het leven in Italië een flinke omslag is: alles is anders, van het niet eten van boerenkool tot de afstand naar je familie. Volgens de jonge verdediger horen minder fijne ervaringen, zoals een moeilijk debuut, ook bij een voetbalcarrière. Als Van der Vaart hem de prijs uitreikt, wordt er nog een grapje over gemaakt: "Na afgelopen weekend heb je de prijs zeker verdiend." Bekijk het hele fragment hierboven. Samenvatting Juventus - Napoli (Serie A) Bekijk deze video » "Matthijs de Ligt speelt gewoon tegen Duitsland," aldus Ronald Koeman Bekijk deze video » René van der Gijp over Matthijs de Ligt: 'Hij zit er niet lekker in' Bekijk deze video »
Voetbal :
Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend"

Matthijs de Ligt kende afgelopen jaar een prachtig seizoen met Ajax, wat hem de Gouden Schoen voor Voetballer van het Jaar heeft opgeleverd. Daarbij kan hij niet voorbij gaan aan zijn matige debuut voor Juventus, afgelopen weekend. Rafael van der Vaart kon het niet nalaten daar een grapje over te maken.

Omslag
De Ligt geeft toe dat het leven in Italië een flinke omslag is: alles is anders, van het niet eten van boerenkool tot de afstand naar je familie. Volgens de jonge verdediger horen minder fijne ervaringen, zoals een moeilijk debuut, ook bij een voetbalcarrière. Als Van der Vaart hem de prijs uitreikt, wordt er nog een grapje over gemaakt: "Na afgelopen weekend heb je de prijs zeker verdiend."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rafael van der Vaart tegen Matthijs de Ligt: "Deze prijs verdien je na afgelopen weekend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV