Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!"

Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!"

Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!" Erik ten Hag besloot niet aanwezig te zijn bij het Voetballer van het Jaar Gala, dat maandagavond werd georganiseerd door De Telegraaf, vanwege de berichtgeving over Ajax in die krant. Sjaak Swart is ook kwaad op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit van z'n leven gevoetbald!" Niet eerlijkVolgens Swart is het niet altijd even eerlijk hoe de berichten uiteindelijk het lezende publiek bereiken. Hij vindt dat je tegenwoordig alles letterlijk moet opnemen, omdat de woorden van trainers en spelers altijd verdraaid worden. Maar vooral journalist Valentijn Driessen moet het ontgelden: "Die heeft alleen maar kritiek. Niet goed!" Bekijk hierboven het hele fragment. Valentijn Driessen bevestigt: "Tadic en Ziyech hebben geen vertrouwen in Ten Hag" Bekijk deze video »
Voetbal :
Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!"

Erik ten Hag besloot niet aanwezig te zijn bij het Voetballer van het Jaar Gala, dat maandagavond werd georganiseerd door De Telegraaf, vanwege de berichtgeving over Ajax in die krant. Sjaak Swart is ook kwaad op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit van z'n leven gevoetbald!"

Niet eerlijk
Volgens Swart is het niet altijd even eerlijk hoe de berichten uiteindelijk het lezende publiek bereiken. Hij vindt dat je tegenwoordig alles letterlijk moet opnemen, omdat de woorden van trainers en spelers altijd verdraaid worden. Maar vooral journalist Valentijn Driessen moet het ontgelden: "Die heeft alleen maar kritiek. Niet goed!"

Bekijk hierboven het hele fragment.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sjaak Swart is woedend op Valentijn Driessen: "Hij heeft nooit gevoetbald!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV