Wopke Hoekstra vindt dat de middenklasse de dupe is van integratieproblemen

Wopke Hoekstra vindt dat de middenklasse de dupe is van integratieproblemen

<em>Wopke Hoekstra</em> vindt dat de <em>middenklasse</em> de dupe is van integratieproblemen Minister van Financiën Wopke Hoekstra zat gisteravond bij Jinek, waar hij onder meer sprak over de problemen die er in de middenklasse aan het ontstaan zijn. Volgens de CDA'er kan er steeds minder vaak gegarandeerd worden dat "onze kinderen het beter krijgen dan ons", mede door de grote integratieproblemen die zijn ontstaan onder migranten. Bekijk het hele fragment hierboven. Minister van Financiën Wopke Hoekstra: 'Bij een oorlog zijn we de pineut' Bekijk deze video » Pauw gemist? Minister Wopke Hoekstra lijkt niet bereid accijns op tabak te verhogen Bekijk deze video »
Politiek :
Wopke Hoekstra vindt dat de middenklasse de dupe is van integratieproblemen

Minister van Financiën Wopke Hoekstra zat gisteravond bij Jinek, waar hij onder meer sprak over de problemen die er in de middenklasse aan het ontstaan zijn. Volgens de CDA'er kan er steeds minder vaak gegarandeerd worden dat "onze kinderen het beter krijgen dan ons", mede door de grote integratieproblemen die zijn ontstaan onder migranten.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra vindt dat de middenklasse de dupe is van integratieproblemen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen