Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer

Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer

Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer Beau van Erven Dorens heeft de eerste uitzending van zijn eigen talkshow Beau op ludieke wijze afgesloten. Hij besloot een zelf geschreven nummer te zingen aan de vleugel, om op die manier Jinek te verslaan op het gebied van de kijkcijfers. Thierry BaudetOok aanwezig in de studio was Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet, met wie Van Erven Dorens vlak daarvoor een interview hield. "Thierry, dit zal jou aanspreken: ik heb een liedje gemaakt. Er moet natuurlijk een manier zijn waarop ik Jinek de baas zou kunnen zijn, en dit interview was dat zeker niet," grapt de zelfbewuste presentator. Vervolgens zingt hij een gevoelige ballade, met behulp van saxofonist Benjamin Herman. Bekijk het hele fragment hierboven. Beau van Erven Dorens huilt van de spanning over eigen talkshow Beau Bekijk deze video » Angela de Jong over talkshow Beau: "Er moet een tafel in" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens jaloers op Wilfred Genee: "Ik kan je bloed wel drinken" Bekijk deze video » Gerard Joling over talkshow Beau: "Hij krijgt het zwaar" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer

Beau van Erven Dorens heeft de eerste uitzending van zijn eigen talkshow Beau op ludieke wijze afgesloten. Hij besloot een zelf geschreven nummer te zingen aan de vleugel, om op die manier Jinek te verslaan op het gebied van de kijkcijfers.

Thierry Baudet
Ook aanwezig in de studio was Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet, met wie Van Erven Dorens vlak daarvoor een interview hield. "Thierry, dit zal jou aanspreken: ik heb een liedje gemaakt. Er moet natuurlijk een manier zijn waarop ik Jinek de baas zou kunnen zijn, en dit interview was dat zeker niet," grapt de zelfbewuste presentator. Vervolgens zingt hij een gevoelige ballade, met behulp van saxofonist Benjamin Herman.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens probeert Jinek te verslaan met eigen nummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV