Wil Robin van Persie aan de slag bij Veronica Inside? "Dat weet ik niet"

Wil Robin van Persie aan de slag bij Veronica Inside? "Dat weet ik niet"

Wil <em>Robin van Persie</em> aan de slag bij <em>Veronica Inside</em>? &quot;Dat weet ik niet&quot; Robin van Persie reageert enigszins terughoudend op de vraag of hij wil aanschuiven bij Veronica Inside. Hij is inmiddels ook werkzaam voor de Engelse televisie, waar hij wedstrijden analyseert met onder anderen Rio Ferdinand en Gary Lineker. Volgens hem hangt het van "heel veel dingen" af of hij ooit aan kan schuiven bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Bekijk het hele fragment hierboven. Robin van Persie: "Ik was wel een tikkeltje onzeker" Bekijk deze video » Pijnlijk: Jandino Asporaat houdt 'grappige' speech voor muisstille zaal Bekijk deze video » Louis van Gaal prijst op geheel eigen wijze Arjen Robben en Robin van Persie Bekijk deze video »
Voetbal :
Wil Robin van Persie aan de slag bij Veronica Inside? "Dat weet ik niet"

Robin van Persie reageert enigszins terughoudend op de vraag of hij wil aanschuiven bij Veronica Inside. Hij is inmiddels ook werkzaam voor de Engelse televisie, waar hij wedstrijden analyseert met onder anderen Rio Ferdinand en Gary Lineker. Volgens hem hangt het van "heel veel dingen" af of hij ooit aan kan schuiven bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wil Robin van Persie aan de slag bij Veronica Inside? "Dat weet ik niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV