James McAvoy is door rol in It Chapter Two nog banger voor clowns

James McAvoy is door rol in It Chapter Two nog banger voor clowns

James McAvoy is door rol in <em>It Chapter Two</em> nog banger voor clowns Deze week gaat It Chapter Two in première in Nederland. Het vervolg op de horrorhit It belooft opnieuw een kaskraker te worden. Hoofdrolspeler James McAvoy was al bang voor clowns, maar zegt dat hij door zijn rol in deze film nóg achterdochtiger is geworden. PennywiseHet tweede deel speelt zich 27 jaar na de eerste film af, als de angstaanjagende horrorclown Pennywise weer terugkeert in het plaatsje Derry. De Losers Club is ouder geworden, en probeert opnieuw met de engerd af te rekenen. De films zijn gebaseerd op het succesvolle boek van schrijver Stephen King, waarin de verhaallijnen echter door elkaar lopen in plaats van chronologisch verteld worden. It Chapter Two is vanaf donderdag 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview met James McAvoy hierboven. Trailer It Bekijk deze trailer » Trailer It: Chapter Two Bekijk deze trailer »
Film :
James McAvoy is door rol in It Chapter Two nog banger voor clowns

Deze week gaat It Chapter Two in première in Nederland. Het vervolg op de horrorhit It belooft opnieuw een kaskraker te worden. Hoofdrolspeler James McAvoy was al bang voor clowns, maar zegt dat hij door zijn rol in deze film nóg achterdochtiger is geworden.

Pennywise
Het tweede deel speelt zich 27 jaar na de eerste film af, als de angstaanjagende horrorclown Pennywise weer terugkeert in het plaatsje Derry. De Losers Club is ouder geworden, en probeert opnieuw met de engerd af te rekenen. De films zijn gebaseerd op het succesvolle boek van schrijver Stephen King, waarin de verhaallijnen echter door elkaar lopen in plaats van chronologisch verteld worden.

It Chapter Two is vanaf donderdag 5 september te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview met James McAvoy hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op James McAvoy is door rol in It Chapter Two nog banger voor clowns of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV