Mike Teunissen blikt bij Beau terug op etappewinst in Tour de France

Mike Teunissen blikt bij Beau terug op etappewinst in Tour de France

Mike Teunissen blikt bij Beau terug op etappewinst in Tour de France Wielrenner Mike Teunissen zorgde in de afgelopen Tour de France voor een stunt door de eerste Nederlander in dertig jaar te worden die in de gele trui rijdt. Bij Beau blikt hij terug op zijn etappewinst: "Ik had niet de intentie om te winnen." Dylan GroenewegenIn eerste instantie was de taak van Teunissen om sprinter Dylan Groenewegen te lanceren in de sprint, maar die kwam ongeveer een kilometer voor de finish ten val. Daarom besloot Teunissen voor zijn eigen kans te gaan, maar hij wist wel dat er genoeg "snellere jongens" waren. "Ik probeerde er gewoon het beste van te maken." Bekijk het hele fragment hierboven. Mike Teunissen wint Ronde van Boxmeer, Kruijswijk derde Bekijk deze video » Speciale documentaire Jumbo Visma op Videoland Bekijk deze video »
Talkshow :
Mike Teunissen blikt bij Beau terug op etappewinst in Tour de France

Wielrenner Mike Teunissen zorgde in de afgelopen Tour de France voor een stunt door de eerste Nederlander in dertig jaar te worden die in de gele trui rijdt. Bij Beau blikt hij terug op zijn etappewinst: "Ik had niet de intentie om te winnen."

Dylan Groenewegen
In eerste instantie was de taak van Teunissen om sprinter Dylan Groenewegen te lanceren in de sprint, maar die kwam ongeveer een kilometer voor de finish ten val. Daarom besloot Teunissen voor zijn eigen kans te gaan, maar hij wist wel dat er genoeg "snellere jongens" waren. "Ik probeerde er gewoon het beste van te maken."

Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mike Teunissen blikt bij Beau terug op etappewinst in Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV