Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie

Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie

Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie De Oranje Leeuwinnen zijn druk bezig in de EK-kwalificatiereeks met wedstrijden tegen Estland en Turkije. De dames van het Nederlandse voetbalelftal worden hierbij achter de schermen gevolgd door camera’s. In bovenstaande video is te zien hoe ze zich voorbereiden en vertellen de voetbalsters in interviews meer over hun jacht op een EK-plek. Samenvatting Estland - Nederland (EK kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video »
Voetbal :

De Oranje Leeuwinnen zijn druk bezig in de EK-kwalificatiereeks met wedstrijden tegen Estland en Turkije. De dames van het Nederlandse voetbalelftal worden hierbij achter de schermen gevolgd door camera’s. In bovenstaande video is te zien hoe ze zich voorbereiden en vertellen de voetbalsters in interviews meer over hun jacht op een EK-plek.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volg Oranje Leeuwinnen achter de schermen bij EK-kwalificatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, dichter, turkije, oranje, camera, jacht, nederlands elftal, voetbalelftal, achter de schermen, ek kwalificatie, estland, kwalificatie, dames, video, platform, leeuwinnen, voetbalsters, schermen, start, samenvattingen, fan, mannen, oranje leeuwinnen, plek, youtube-kanaal, OranjeLeeuwinnen, OnsOranje


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV