Iris Hond: ‘Datingprogramma is zo confronterend’

Iris Hond: ‘Datingprogramma is zo confronterend’

<em>Iris Hond</em>: ‘Datingprogramma is zo confronterend’ Iris Hond laat zich voor het nieuwe programma Iris En De 12 Dates volgen tijdens haar zoektocht naar de ware liefde. De pianiste vertelt in bovenstaande video dat het haar niet alleen om die partner gaat, maar ook om de nieuwe inzichten die ze krijgt en de heftige confrontatie met zichzelf. In het programma gaat Iris twaalf keer op date en analyseert ze deze met een psycholoog. Iris En De 12 Dates wordt vanaf 24 september om 20.30 uur uitgezonden bij Net5. Chateau Meiland: Maxime zit niet op date te wachten Bekijk deze video »
TV :
Iris Hond: ‘Datingprogramma is zo confronterend’

Iris Hond laat zich voor het nieuwe programma Iris En De 12 Dates volgen tijdens haar zoektocht naar de ware liefde. De pianiste vertelt in bovenstaande video dat het haar niet alleen om die partner gaat, maar ook om de nieuwe inzichten die ze krijgt en de heftige confrontatie met zichzelf. In het programma gaat Iris twaalf keer op date en analyseert ze deze met een psycholoog.

Iris En De 12 Dates wordt vanaf 24 september om 20.30 uur uitgezonden bij Net5.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Iris En De 12 Dates
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Iris Hond: ‘Datingprogramma is zo confronterend’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV