Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van'

Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van'

Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van' Dat René Froger en Gordon niet langer door een deur kunnen, is al langer bekend. Maar in bovenstaande video wordt duidelijk dat de ruzie vrij diep zit bij Froger en dat de kans op een hereniging is uitgesloten. Froger kan comeback niet waarderenIn Veronica Inside wordt het nieuws besproken dat Gordon werkt aan een comeback, met hulp van een arts. Maar op de steun van Froger hoeft Gordon niet te rekenen, die vraagt of de dokter van Gordon doof is. “Als hij gaat zingen, hebben we er allemaal last van.” ‘Klaar’De Topper laat dan ook weten dat het niet meer goed komt tussen de twee. Hij laat in duidelijke taal weten dat het klaar is, al laat hij de reden hiervan in het midden. Bekijk het interview met Froger over Gordon in de video hierboven. Gordon geeft rondleiding door nieuwe huis Bekijk deze video » Wendy van Dijk trots op Gordon Bekijk deze video »
Entertainment :
Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van'

Dat René Froger en Gordon niet langer door een deur kunnen, is al langer bekend. Maar in bovenstaande video wordt duidelijk dat de ruzie vrij diep zit bij Froger en dat de kans op een hereniging is uitgesloten.

Froger kan comeback niet waarderen
In Veronica Inside wordt het nieuws besproken dat Gordon werkt aan een comeback, met hulp van een arts. Maar op de steun van Froger hoeft Gordon niet te rekenen, die vraagt of de dokter van Gordon doof is. “Als hij gaat zingen, hebben we er allemaal last van.”

‘Klaar’
De Topper laat dan ook weten dat het niet meer goed komt tussen de twee. Hij laat in duidelijke taal weten dat het klaar is, al laat hij de reden hiervan in het midden. Bekijk het interview met Froger over Gordon in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Froger sneert naar Gordon: 'Als hij gaat zingen hebben we er allemaal last van' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV